(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada yosh bolalik davrida erta ta’limning ahamiyati va uning bolalarning aqliy va hissiy rivoj topishidagi o’rni ko’rib chiqiladi. Maqolada erta ta’limning bolalarning hissiy, ijtimoiy va akademik rivojlanishiga qanday ta’sir ko’rsatishi, shuningdek, oila va jamiyatdagi tutgan ahamiyati tahlil qilinadi. Yosh bolalik davrida olingan ta’lim ko’nikmalari bolalarning kelajakdagi muvaffaqiyati uchun asosiy tayyorgarlik sifatida e’tirof etiladi. Shuningdek, erta ta’lim jarayonining bolalarga taqdim etgan imkoniyatlari va ularning shaxs sifatida shakllanishiga bo’lgan ta’siri haqida fikrlar yuritiladi. Maqola ota-onalar va pedagoglar uchun erta ta’limning zarurligini ta’kidlab, yosh avlodning muvaffaqiyatli rivojlanishi uchun zaruriy qadamlarni ko’rsatadi.