(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqola kichik va oʻrta yoshli bolalarning til oʻrganish davomida yangi lugʻatlarni tez va oson oʻrganish uchun turli metod va samarali usullar,hamda bilim olish jarayonida atrofdagilarning, asosan ota-onalarning oʻrni haqida maʼlumotlarni beradi.