(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada madaniyatlararo muloqot va muloqot uchun zarur bo’lgan omillar, ularning kelib chiqishi, shuningdek muloqotda xorijiy tillarning ahamiyati, turli xil madaniyatlar bilan aloqa qilishning usullarida xorijiy tillar qanday muhim rol o’ynashi va yutuqlari ko’rsatib o’tiladi. Madaniyatlarda til muhim o’rin egallashi haqida ma’lumotlar ham keltirib o’tilgan. Til va madaniyat muhim ajralmas tushunchalar to’g’ridagi xulosalar, taklif va tavsiyalar ishlab chiqilganini ko’rishimiz mumkin. Til orqali qanday yutuq va istiqbollarga erishish kabi g’oya va takliflar ilgari surilgan. Hozirgi yoshlar nafaqat xorijiy tillarni, balki shu bilan birga chet davlatlarining madaniyati, ularning urf-odatlarini o’rganish nimalarga olib kelishi haqida bir qancha namunalar keltirib o’tilgan.