(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasidagi “Xo‘ja” indikatorli nekrotoponimlarning ba’zi semantik xususiyatlari o’rganilgan