(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu ilmiy mahsulot O’zbekistonda mahalliy sharoitda yetishtirilgan zig’irning farmakoterapevtik ta’siri bo’yicha adabiyotlar sharhi yordamida yig’ilgan ma’lumotlar birlashtirilgan.