O’TKIR XOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ASARI TALQINI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada adabiyot fanidagi eng ko’p o’qiladigan asarlardan biri “Ikki eshik orasi” haqida so’z yuritiladi.