MILLIY QADRIYATLARIMIZ- O’ZLIGIMIZ TIMSOLLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Mazkur maqola milliy qadriyatlarmiz –o’zligimiz timsollarini 0ko’rib chiqqan holda tahlil qilingan. Bunda tashqari, ushbu maqolda millliy qadriyalarimiz nima? Ularning ahamiyati qanday? Milliy qadriyatlarimizning tiklanishi yuzasida so’z yuritamiz.