“DEVONU LUG‘OTI-T-TURK” ASARIDА MA’NOSI IZOHLANGAN NUMERATIV SO‘ZLAR (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Tilshunoslikda kvantitativ, ya’ni miqdor ifodalovchi birliklar, ularning tasnifi, hisob so‘zlarning tilshunoslikda o‘rganilishi, olimlarning nazariyalari tadqiq etilgan.