SIYOSIY NUTQLARNING PRAGMATIK VA DERIVATSION XUSUSIYATLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Mazkur maqolada siyosiy leksikaning struktor-derivatsion, grammatik xususiyatlari haqida fikr-mulohazalar bildirildi.