ICHKI AUDIT XIZMATINI TRANSFORMATSIYA QILISHNING AHAMIYATI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Ushbu maqolada ichki audit xizmatini transformatsiya qilish jarayoni haqida so‘z boradi. Shuningdek, mavzuni yoritish jarayonida tashkilot hujjatlarini to'plash, ma'lumotlarni tekshirish, hisobotlarni tahlil qilish va moliyaviy muvozanatni samarali boshqarishda ichki audit nazorati haqida fikrlar bildiriladi. Xususan, ushbu maqola mavzusi yuzasidan tegishli ilmiy va rasmiy adabiyotlar umumlashtirilib mavjud muammo yuzasidan taklif va tavsiyalar keltiriladi.