SANOAT SOHASIGA INVESTITSIYALARNI JALB QILISH (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Bu mavzu orqali biz investitsiya o’zi nima ekanligini, uning qanday turlari borligi va qanday maqsadlarga ega ekanligini, investitsiyaning mamlakatdagi o’rnini hamda Respublikamizdagi bu borada olib borilayotgan ishlarni, investorlar va ularga yaratilayotgan sharoitlarni va kelgusidagi amalga oshirilishi kerak bo’lgan loyihalar rejalari haqida bilib olishimiz mumkin.