MIKROORGANIZMLARNING MIKRAFLORASI VA ULARNING BO’YASH USULLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada Mikroorganizmlarning mikraflorasi va ularning bo’yash usullari ilmiy misollar orqali tushuntirib berilgan. Tur ichida variantlar: morfovariantlar morfologiyasiga ko’ra, biovariantlar biologik xossalariga ko’ra, fagovariantlar fagga sezuvchanligiga ko’ra farqlanishlariga ko’ra va shunga o’xshagan ma’lumotlar keltirilgan