MA’LUMOTLARNI STATISTIK KO’RSATKICHLARDA IFODALASH (QISHLOQ XO’JALIGI MAHSULOTLARI MISOLIDA) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada statistik ko`rsatkichlar va ularning turlari haqidagi ma`lumotlar yoritilgan. Maqola materiallarida statistik ko`rsatkichlarning vazifalalri va qayerlarda qo`llanishi haqida ma`lumotlar keltirib o`tilgan.