STATISTIK KUZATISH MOHIYATI VA UNING OLDIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari statistik kuzatish haqida to`liq tushunchaga ega bo`lish,statistik kuzatish turlarini tahlil qilishni o'z ichiga oladi.Maqola statistik va prognoz ma’lumotlari asosida tayyorlangan.