AHOLI FAROVONLIK DARAJASINING STATISTIK TAHLILI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari aholi umumiy daromadlari tarkibida ishlab chiqarishdan kelgan tushumlar ulushi va mehnat faoliyatidan olingan daromadlar ulushi, shaxsiy iste'mol uchun ishlab chiqarilgan shaxsiy xizmatlardan olingan daromadlar ulushini aniqlovchi omillar tahlil qilingan.