O`ZBEKISTON RESPUBLIKASI IQTISODIY AHVOLI VA INFILATSIYA KORSATKICHLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola bayonida O`zbekistonv Respublikasida infilatsiya jadal tezlik bilan o`sib borayotgani haqida malumotlar berib o`tilgan . O`zbekiston Respublikasida pulning qadrsizlanishi tovarlar narxining oshishi va valyutalar miqdorining davlatimiz pul birligiga bo`lgan tasiri hamda infilatsiya kotarilishini sekinlashtirish haqidagi o`z fikrlarimni bildirib o`tganman. Infilatsiyaga tasir qiluvchi omillar haqida va infilatsiyaning yalpi ichki mahsulot (YAIM) ga bo`lgan tasiri haqida malumotlar berib o`tilgan.