O’ZBEKISTON AHOLISI SONI VA TURMUSH DARAJASI STATISTIKASI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari O’zbekiston aholisining soni va turmush darajasi statistikasini o’rganib chiqqan holda bir nechta rasmiy yig’ma ma’lumotlar asosida tayyorlangan.