O’ZBEKISTONDA ISH BILAN TA’MINLASH VA AHOLI BAND BO’LMAGAN STATISTIK KO’RSATKICHLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari O’zbekistonning 10 yillik aholini ish bilan ta’minlashi to’g’risidagi ma’lumotni o’z ichiga oladi. Ushbu maqola O’zbekiston aholini ish bilan ta’minlash to’g’risidagi malumot prezident huzuridagi Sitatistika agentligi, ish bilan ta’minlash tashkilotlari va 2016-2021 yillarda Mehnat bozorida amalga oshirilgan ishlar va erishilgan natijalar sharhi orqali statistik va prognoz tayyorlangan