STATISTIK KUZATISHNING DASTURIY-USLUBIY VA TASHKILIY UNSURLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola statistik va prognoz ma’lumotlari asosida tayyorlangan. Maqola materiallari statistik kuzatish haqida to`liq tushunchaga ega bo`lish,statistik kuzatish turlarini tahlil qilishni o'z ichiga oladi