TASHQI IQTISODIY FAOLIYAT STATISTIKASI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari mahsulot haqida maʼlumotlar manbayi xalqaro maʼlumot savdosining statistikasi hisoblanadi. Xalqaro standartlar “Mahsulotlarlarning xalqaro savdo statistikasi”da koʻrsatilgan. SMTT(InternationalMerchandiseTradeStatistics: Conceptsand DefinitionsIMTS) (BMT,1998). Mahsulotlarlarning xalqaro savdo statistikasi hamda narxlar roʻyxati xalqaro savdo atamalari qoidalari “INKOTERMS”da bayon etilgan.