КИМЁВИЙ ПРЕПАРАТЛАР ЁРДАМИДА ПИЛЛАНИ CАҚЛАШ УСУЛЛАРИ (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ўзбекистон республикаси давлат мустақиллигини қўлга киритгандан сўнг мамалакатимизда кенг ислоҳатлар амалга оширилмоқда. Уларнинг натижасида иқтисодиётимизда сифат ўзгаришлари рўй бермоқда. Дарҳақиқат, республикамизда мавжуд бўлган тўқимачилик хом ашёларидан фойдаланишнинг чиқиндисиз технологияларини жорий қилиш, хом ашёлардан тўла фойдаланиш, ундан экспортбоп ва импорт ўрнини босадиган маҳсулот ишлаб чиқариш, ҳозирги куннинг муҳим вазифаларидан бири ҳисобланади