HAYVONOT OLAMIDA KENG TARQALGAN BO’G’IMOYOQLILAR TIPI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada hayvonot olamida keng tarqalgan, xilma -xil tuzilgan, har xil muhitga moslashgan va g’aroyib bo’g’imoyoqlilar tipi haqida o’rganilgan. Bo’g’imoyoqlilar umurtqasizlarning 2 mln.ga yaqin turini tashkil qiladi. Bo’imoyoqlilar tipi 3 ta sinifni o’z ichiga oladi, bular qisqichbaqasimonlar, o’rgimchaksimonlar hamda hashorotlar kabi sinflardir.