BELBOG’SIZLAR (ACLITELLATA) KENJA TIPI KO’P TUKLILAR (POLCHAETA) SINFINING BIOLOGIK AHAMIYATI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu tezisda belbog’sizlar kenja tipi ko’p tuklilar sinfining tana tuzilishi, hayot tarzi masalalari yoritilgan.