MIKSOSPORIDIYALAR TIPI: HAYOT KECHIRISHI VA AHAMIYATI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu tezisda siz miksosporidiyalar tipi: hayot kechirishi va ahamiyati haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz.