O’ZBEKISTONDA TURIZMNI YALPI ICHKI MAHSULOTGA TA’SIRINI STATISTIK TAHLIL QILISH (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasi tarixiy turizm zona hisoblanib va shu sababli turizm sohasi jadallik bilan rivojlanayotganligi, dunyoning turfa joylaridan yurtimizdagi aynan qaysi bir turizm nuqtalariga kelayotganligi, bu borada qanday qarorlar qabul qilinayotganligi, turistlar tashrif buyurishi ortishining mamlakatimiz iqtisodiy ahvoliga ta’siri va bu ma’lumotlarni statistik raqamlarda ifodalanishi haqida so’z boradi.