KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKGA KIRITILGAN INVESTISIYALARNI STATISTIK BAHOLASH (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikga kiritilgan investisiyalarni hududlarga taqsimlanishi statistik tahlil qilingan. Shuningdek, kichik biznes faoliyatini investisiyalashni takomillashtirish bo‘yicha ishlab chiqilgan ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar berilgan.