O’ZBEKISTONDA SUT VA SUT MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISHNING STATISTIK TAHLILI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Sut va sut mahsulotlari kundalik iste’mol qilinadigan mahsulotlar guruhiga kiradi va chorvachilikning asosini tashkil qiladi. Ushbu maqolada sut va sut mahsulotlari ishlab chiqarish jarayoni va uning mamlakatimizdagi hozirgi holati tahlil qilingan. Sut va uni ishlab chiqarish jarayonida etibor berilishi lozim bo’lgan asosiy jihatlar aytilib statistik tahlil natijalari bayon qilingan