O’ZBEKISTONDA INNOVATSIYALARGA SARFLANGAN XARAJATLAR STATISTIKASI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Mintaqalar rivojlanishini statistik baholash uchun innovatsiya va innovatsion jarayonlar hamda innovatsion rivojlanishning mavjud manbalari tahlili asosida uning klassik va noklassik yo‘nalishlari, Y.Shumpetr va uning izdoshlari yondashuvi, rus olimlari yo‘nalishi, ichki o‘sish nazariyasi, innovatsiyaga evolyutsion yondashuv yo‘nalishlari tadqiqotimiz davomida aniqlandi