UNIVERSITETDA “JISMONIY TARBIYA VA SPORT” FANIDAN DARSLARNI TASHKILASHTIRISH JARAYONLARI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqolada oliy ta'limning eng dolzarb muammolaridan biri - talabalarning jismoniy madaniyatini shakllantirishni hal qilishning nazariy, uslubiy va amaliy jihatlari ko'rib chiqiladi.