SHAHARLARNING HUDUDIY TUZILMALARI ARXITEKTURASI : (QASHQADARYO VILOYATI MISOLIDA) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Qishloqni ijtimoiy jihatdan obod qilishda yuz bergan katta qoloqlikni bartaraf etish yuzasidan amaliy chora-tadbirlarni bajarish maqsadida respublika qishloq aholisini 1990- 1992 yillarda ichimlik suv va tabiiy gaz bilan ta’minlashni yaxshilash Davlat dasturini qabul qilish zarur deb hisoblayman”.