XALQ MAQOLLARIDA ARXAIZMLAR VA MADANIY KONNOTATSIYA (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada oʻzbek xalq maqollarida keltirilgan arxaik birliklarning ahamiyati va ular orqali konnotatsiyaning yuzaga chiqishi misollar orqali tahlil qilingan.