O'ZBEK SAN'ATIDA TEATRNING O'RNI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbek teatri haqida, uning yurtimiz san’atida tutgan o’rni haqida hikoya qilinadi.