INNOVATSION TA’LIM YONDASHUVLARI ORQALI ZET VA ALFA AVLODLARINING KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2025)
Ushbu maqolada Zet va Alfa avlodlariga xos psixologik va ijtimoiy xususiyatlar tahlil qilinadi hamda ularning kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirishda innovatsion ta’lim yondashuvlarining o‘rni yoritiladi. Ta’lim jarayonida hamkorlik, jamoaviy faoliyat va muloqot madaniyatini shakllantirish uchun zamonaviy metodlardan foydalanishning ahamiyati asoslanadi. Shuningdek, raqamli vositalar, interaktiv o‘yinlar va loyihaviy o‘qitish orqali o‘quvchilarning kommunikativ salohiyatini oshirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi.