ESHITISHDA NUQSONI BO'LGAN BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIGA INGLIZ TILI O'QITISHDAGI MUAMMO VA YECHIMLAR (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2025)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarga, xususan, eshitishda nuqsoni bo'lgan bolalarga ingliz tili o'qitish muammolar va ularning yechimlariga alohida to'xtalib o'tilgan. Ular uchun mo'ljallangan qulay va samarali metodlardan namunalar berilgan.