INKLYUZIV TA'LIMNING PEDAGOGIKA SOHASIDA TUTGAN O‘RNI (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta'limning pedagogika sohasidagi o‘rni, uning tamoyillari, metodlari hamda zamonaviy ta'lim tizimida tutgan ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, inklyuziv ta'limning o‘qituvchilarga qo‘yadigan talablariga va uning natijalariga ham e'tibor qaratiladi.