QO‘CHQOR NORQOBIL ASARLARIDA BADIIY TASVIR, "QISHDAGI LOLA" HIKOYASI ASOSIDA (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Ushbu maqolada Qo‘chqor Norqobilning asarlaridagi badiiy tasvirlarga nazar tashlaymiz. Uning qanday ma’no ko‘lami va ichki his- tuyg‘ular, kechinmalar tashishini qisqacha talqin etamiz.