MUTAXASSISLIK FANLARI BO‘YICHA O‘QUV JARAYONINING ELEKTRON-DASTURIY VA METODIK TA’MINOTINI TAKOMILLASHTIRISH (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Bugungi kunda kadrlar tayyorlash dolzarb muammolardan biri sifatida e’tibor qaratilayotgan bo‘lsada, oliy ta’lim muassasalarining aniq va tabiiy yo‘nalishlaridagi o‘quv-metodik ta’minot va moddiy-texnik baza bugungi kunning innovatsion talablari javob bermaydi.