(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Ushbu maqolada jahon tajribasi asosida O‘zbekistonda zamonaviy imkoniyatlardan foydalangan holda ishsiz, uyushmagan aholini ish bilan ta’minlash va buning natijasidsa kambag‘allikni qisqartirish, aholi daromadini ko‘paytirish orqali yashash sharoitini yaxshilash uchun xulosa va takliflar berilgan.