(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Hozirda davlatimiz tomonidan ta’limga katta e’tibor qaratilgan bo‘lib o‘qish istagi bor yoshlar uchun yurtboshimiz Shavkat Miromonovich Mirziyoyev tashabusslari ta’lim sohasida ko‘pkab imkoniyat eshiklari barlla ochib qo‘yilgan ayniqsa xususiy ta’limga bo‘lgan e’tibor har bitta yosh uchun o‘qish imkoniyatini yanaham kuchaytirmoqda. Til o‘rganmiqchi bo‘lgan ammo moddiyatida muamollari bor yoshlar uchun ham ko‘plab loyihalar tashkil etilmoqda. Jumladan yoshlar ishlari agentligi tomonidan yo‘lga qo‘yilgan ibrat loyihasida mingdan ziyod yoshlar bepul va sifatli ta’lim olyapti biz ushbu maqolada ta’limdagi imkoniyatlar va imtiyozlar haqida gaplashamiz.