(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqola chet tilini o’rganishning rivojlanishi, chet tilini o’rgatishning zamonaviy usullari va metodlari, O’zbekistonda chet tiliga bo’layotgan talabning oshish sabablari va O’zbekistonda chet tilini o’qitish muammolari yoritib berilgan.