(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Mazkur maqolada O’zbekistonda erkin saylovlarni o’tkazishda ommaviy axborot vostilarining roli haqida ma’lumotlar berilgan. Saylovlarni targ’ib qilishda jurnalistlarning xolisligi va pozitsiyasiga atroflicha to’xtalib o’tilgan.