(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Ona tili fanini o‘qitishda zamonaviy yondashuvlar va innovatsiyalar o‘quv moduli malaka oshirish jarayonida fan o‘qituvchilarini sohadagi yangiliklar, o‘quv-me’yoriy hujjatlar, yangi metodik qo‘llanma va tavsiyalar ishlab chiqish.