(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotlarda keltirilgan diniy matnlardan misollar topilib, ular leksik jihatdan tahlilga tortiladi hamda leksik – semantik xususiyatlariga ko‘ra tasniflanadi.