(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Maqalada K.Karimovtıń «Aǵabiy» shıǵarmasında qollanılǵan somatizmlik frazeologizmler analizlengen.Olardan «kóz» komponenti menen kelgen frazeologizmler tallanǵan.