(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Жасур Латипбоевич Саидовнинг ишланмасида Ўзбекистонда кимматли қоғозлар бозорининг ривожланиш босқичлари ва унинг иқтисодиётга таъсири кўриб чиқилган. Бу ишланмада кимматли қоғозлар бозорининг тарихи, унинг иқтисодиётдаги аҳамияти ва глобаллашув жараёнида юзага келган ўзгаришлар таҳлил қилинган. Муаллиф, шунингдек, Ўзбекистоннинг капитал бозорини ривожлантиришга қаратилган ислоҳотлар ва келажакдаги стратегияларга эътибор қаратган.