(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari Statistik kuzatish haqida to`liq tushunchaga ega bo`lish,Statistik kuzatish turlarini tahlil qilishni o’z ichiga oladi.Statistik va prognoz ma’lumotlari asosida tayyorlangan.