(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqolada bugungi kunda O’zbekiston Respublikasining raqamli iqtisodiyot sharoitida mamlakat iqtisodiyoti qanchalik o’sib borayotganligi va unda yuzaga kelayotgan muammo va kamchiliklari keltirilgan. Hududlarda iqtisodiy o’sish hamda aholini bo’sh ish o’rni bilan ta’minlashda yo’l qo’yilayotgan xato va kamchiliklarga to’xtalib o’tilgan. Olingan statistik ma’lumotlarga tayanib, muammolarni yechishga subyektiv fikrlar keltirilgan