(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada statistik kuzatish uslubiyatlarining mohiyati va qaysi o`rinlarda qo`llanilishi hamda vazifalari haqida malumotlar keltirigan.