(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiallari Buxoro viloyatidagi sanoat ishlab chiqishlari va tog’-kon sanoatlarini o’zi ichiga oladi. Asosiy sanoat turlari haqidagi ma’lumotlar va ularning yillik hajmi. Maqola O’zbekiston Respublikasi Prezidenti Huzuridagi Statistika Agentligi Buxoro viloyati statistika boshqarmasi ma’lumotlariga va O’zbekiston Respublikasi Davlat Statistika Qo’mitasi ma’lumotlariga asoslanib tayyorlandi.