(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Maqola materiyallari bozor iqtisodiyoti sharoitida ijtimoiy hodisa va jarayonlarni vaqt bo’yicha o‘zgarishini o’rganish juda muhim. Statistik ko’rsatkichlarning vazifasi o’zgarish sur`atlarini yillar bo’yicha hisoblash emas, balki uzoq davrlar uchun ham hodisaning rivojlanish intensivligini baholashdir. Sitatistik aniq malumotlarga tayangan holda tayyorlangan